M.V. Valuas

Muziekvereniging Valuas bestaat uit een brassband en een percussiongroep. Muziekvereniging Valuas is opgericht op 23 november 1997. Zoals u kunt zien is het een jonge vereniging, die in 2012 haar derde lustrum heeft gevierd. Er is bewust voor de naam Valuas gekozen, omdat Valuas (in het Venlose dialect Fluas) een bekende naam is in Venlo. Valuas is namelijk de stichter van de stad Venlo.

De vereniging biedt leden, die er plezier in hebben om zich met een muziek- of slagwerkinstrument bezig te willen houden, de gelegenheid om op een bijzondere manier invulling te geven aan hun hobby en vrije tijd. Tevens kunnen zij deelnemen aan sociale en culturele activiteiten binnen de vereniging en in een gezellige en ontspannen sfeer leuke contacten onderhouden. Wij organiseren activiteiten op muzikaal, maar ook op sociaal gebied. Muziek en ontspanning gaan hand in hand en muziekvereniging Valuas is daar een sprekend voorbeeld van. Veel plezier op onze website en kom eens langs bij een concert of optreden van onze vereniging. Tevens is het mogelijke eens op een van de repetities binnen te lopen. Zeker als u geïnteresseerd bent in de muziek die Muziekvereniging Valuas biedt. Muziekvereniging Valuas is een zelfstandig onderdeel van Stella Duce.         

Kijk ook op www.mvvaluas.nl

De percussiongoep repeteert iedere maandagavond in de Valuaszaal op de eerste verdieping van Ut Tref. De Brassband repeteerd er iedere vrijdagavond.