Vergaderruimte
Reeds vele verenigingen, bedrijven en VVE’s hebben de weg naar ut Tref gevonden om in een besloten omgeving een vergadering of bespreking te houden. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen wij de zaal voor u inrichten en kiezen voor de juiste opstelling van stoelen en tafels. Voor het versterken van het stemvolume kunt u beschikken over een geluidinstallatie met microfoons. Ook kunt u gebruik maken van het spreekgestoelte en de beamer. 

Ut Tref is geschikt voor vergaderingen vanaf 2 tot 250 personen. De grote zaal is apart van de café gelegen en kan met scheidingswanden gehalveerd worden tot een klein intiem zaaltje. Ook is het mogelijk om de buhne te gebruiken waar eventueel het bestuur kan plaatsnemen.

Huurprijzen Grote Vergaderruimte€ 15,- per uur 
   € 50,- per dagdeel (max. 4 uur)
   € 100,- per dagdeel (max. 8 uur)
      

 

Een kleinere vergaderruimte voor rustige en besloten vergaderingen hebben wij nog op de eerste verdieping ter beschikking. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 15 personen.

       
Huurprijzen Kleine Vergaderruimte€ 10,- per uur  
   € 20,- per dagdeel (max. 3 uur) 
   € 50,- per dagdeel (max. 8 uur) 
       
De genoemde tarieven zijn exclusief 21 % BTW.       
Commerciële tarieven worden in overleg met de beheerder bepaald.     
In de vergaderzaal is een beamer, projectiescherm en flipover beschikbaar. Huurtarief voor de beamer is € 12,50

 

Drank is verkrijgbaar tegen  uiterst vriendelijke prijzen .

Het is niet toegestaan zelfmeegebrachte drank te nuttigen!

Voor bijna alle evenementen, feesten of presentaties is het mogelijk om de catering geheel of gedeeltelijk zelf te verzorgen. Met elke cateraar werken wij graag samen. Bestek en porselein kan bij ons gehuurd worden.