Buurtcafé

Buurtcafé

Naast de zalen beschikt Gemeenschapshuis ut Tref ook over een gezellig café. Het café, gelegen in het hart van Venlo-zuid, is iedere avond (m.u.v. zaterdag- en zondagavond) geopend vanaf 20.00 uur. In het café kun je een kaartje leggen of gewoon een praatje maken onder het genot van een lekker drankje. Er worden, naast het Limburgse Brand bier, verschillende speciaal bieren geserveerd.

Vele gebruikers en huurders van de bovenverdieping lopen na afloop van hun wekelijks repetitie graag even binnen in het café om op de hoogte te blijven van het laatste (buurt) nieuws. Ook de buurtbewoners zijn graag geziene gasten die na hun dagelijkse beslommeringen enkele uurtjes komen ontspannen in ut Tref. Zo bestaan de klanten elke avond uit een gemêleerd gezelschap van vaste groepen bezoekers en individuele gasten.

Joekskepèl Sjiengeleboem en Vastelaovend Vereiniging de Kwas, zijn meer dan vaste gasten in het gezellige trefpunt. Ook de Venlokryner en sinds kort joekskapel Flabbedeius en De Prinsekapel van Jocus, hebben er hun vaste repetitieplek. En natuurlijk heeft ook muziekvereniging Valuas nog altijd haar domicilie in Ut Tref.

Vanaf september 2014 verhuren wij ook een ruimte aan Djembé-dans. Hier worden djembé-lessen en workshops gegeven.

In ons café is nog plaats voor een dartvereniging! Voor een bestaande of nieuwe dartvereniging is Ut Tref de ideale uitvalsbasis om de dartsport te kunnen beoefenen. Ook is ut Tref uitermate geschikt voor bridgeclubs of andere kaartverenigingen en hobbyclubs voor zowel de middag- als ook in de avonduren.