Koffietafel

Goed verzorgd en naar ieders wens!

Kies het arrangement dat bij u past!

Koffietafels vinden plaats in onze benedenzaal.

Vanaf 20 tot 150 personen kunnen wij een koffietafel voor u verzorgen na het afscheid van uw dierbare. Door middel van schuifwanden/gordijnen kan de zaal groter of kleiner worden gemaakt.

Onze zaal is gemakkelijk bereikbaar, centraal gelegen en heeft meerdere parkeerplaatsen pal voor de deur. En niet onbelangrijk, op loopafstand van de OLV kerk in Venlo-Zuid en dichtbij de uitvalswegen richting het kerkhof en crematorium. 

Er wordt geen huur in rekening gebracht bij een koffietafel. 

 

Nergens goedkoper!

Prijslijst

Prijslijst (alle prijzen zijn incl. BTW)

In ons standaard arrangement serveren wij diverse broodjes en diverse broodsoorten (incl. krentenbrood, suikerbrood, bruin brood, wit brood en rogge brood), vier soorten vleeswaren, kaas, zoet broodbeleg, boter en onbeperkt koffie, thee en jus d'orange, Chocomel en Fristi voor de kinderen.

Standaard                            € 12,50 p.p.

 

U kunt deze standaard koffietafel naar wens uitbreiden met:

Soep €  2,50 p.p.
3 Soorten Limburgse vlaai  €  2,50 p.p.
Luxe broodjes €  2,50 p.p.
Warm vlees €  3,50 p.p.

 

Consumptieprijzen

Mochten de genodigden prijs stellen op andere drank aansluitend aan de koffietafel dan is dat uiteraard mogelijk. Hierbij worden de gangbare consumptieprijzen aangehouden. 

Heeft u specifieke wensen die afwijkend zijn van bovenstaande mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel!